Food

Als Brightlabs verdelen we onze werkzaamheden in drie pilaren, R&D, complexe routine en routine. Binnen deze drie pilaren analyseren we zowel inhoudsstoffen in groente en fruit, en ongewenste stoffen als gewasbeschermingsmiddelen en zware metalen. Hierbij richten we ons meestal op de afwijkende analyse vragen.
We waarborgen de kwaliteit van onze service en dienstverlening via ons interne kwaliteitssysteem.

Hierbij ligt de klantvraag centraal, waarbij we meedenken en vragen stellen om samen tot het juiste resultaat te komen. Zo hebben we samen met onze klanten methodes ontwikkeld zoals het meten van de inhoudsstoffen in tomaten of de geurstoffen in rozenblaadjes. Soms betreft dit een eenmalig onderzoek, maar minstens net zo vaak resulteert het onderzoek in een routine matige analyse methode die wordt toegepasts in onze routinematige analyses.

Dit zijn vaak analyse methodes die op het eerste ogenblik simpel lijken, maar vaak een complexe monstervoorbewerking vereisen.
Denk hierbij aan de analyse van gewasbeschermingsmiddelen in complexe matrix als droge kruiden, of de analyse van aminozuren inclusief complete hydrolyse.

Denk hierbij aan de analyse van Vitamine D2 en D3, zware metalen en kleine organische zuren zoals azijnzuur en mierenzuur.

Gerelateerde artikelen

INTERREG-Project: SUN

Brightlabs neemt deel aan het project SUN. Het Duits-Nederlandse project SUN zet zich in voor een mogelijke toepassingen van food-grade bijproducten vanuit de verwerking van groente- en fruitproducten.

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd naar wat Brightlabs voor u kan betekenen?

Download de brochure