Team

Bart Kuijpers

General Manager

Bart is entrepreneur, oprichter en operationeel verantwoordelijke binnen Brightlabs. Heeft een achtergrond in de analytische chemie en bedrijfskunde. Is zijn carrière begonnen bij Alcami (farma industrie) en heeft 15 jaar ervaring in operationeel management van een analytische chemische afdeling binnen een farmaceutische organisatie. Heeft in 2015 Brightlabs opgericht. Zijn passie is gezondheid- en gezonde voeding.

Linkedin

Bart Jansen

Director of Business Development

Bart is een academisch geschoolde analytische chemicus, met een pragmatische “can do” instellingen. Hij is zijn carrière begonnen in de farmaceutische industrie en heeft na enkele jaren de overstap gemaakt naar een R&D omgeving in de industrie. Binnen deze omgeving was Bart verantwoordelijke voor het vertalen van interne klantvragen naar uitvoerbare analytisch chemische testen. Na meer dan 10 jaar gewerkt zelf gewerkt te hebben met chromatografische apparatuur heeft hij de overstap gemaakt naar een Sales functie als product specialist (U)HPLC en LC-MS(/MS) voor Shimadzu. Sinds 2018 maakt Bart deel uit van het Brightlabs team.

B.Jansen@Brightlabs.nl
Linkedin

Jeroen Wijker

Account Manager

Jeroen heeft jarenlange ervaring vanuit een commercieel laboratorium. Begonnen als QC analist op het laboratorium, doorgestroomd tot de functie van supervisor QC tot uiteindelijk de commerciële richting als accountmanager. Jeroen kent de klappen van de zweep als het gaat om analyse onder GMP en het volgen van methodes zoals beschreven in de farmacopoeia. Met ruim 20 jaar ervaring binnen de analytische chemie, maakt Jeroen sinds 2020 deel uit van het Brightlabs team.

J.Wijker@Brightlabs.nl
Linkedin

Tommie Heijmans

Account Manager

Tommie is in 2018 afgestudeerd aan de HBO bachelor studie Applied Science, richting Analytical Science & Materials. Door zijn passie voor de sales is hij direct de commerciële tak binnen de laboratoriumwereld in gedoken. Inmiddels heeft Tommie vijf jaar global sales ervaring opgebouwd met de verkoop van laboratorium apparatuur en consumables. Sinds 2023 maakt Tommie onderdeel uit van het Brightlabs team.

t.heijmans@brightlabs.nl
Linkedin

Andrea Butzen

Technical Operations & Quality Manager

Andrea is een pragmatische manager met brede analytisch chemische kennis. Na haar promotie onderzoek heeft ze bij diverse bedrijven in een leidinggevende positie binnen de analytische chemie gewerkt. Bij alle bedrijven heeft ze zich met passie ingezet bij het verbeteren van de kwaliteitssystemen GMP en ISO17025. Sinds 2018 maakt Andrea deel uit van het Brightlabs team.

Linkedin

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd naar wat Brightlabs voor u kan betekenen?

Download de brochure